Honderdjarige AFWC kijkt graag vooruit

De Amsterdamse Federatie van Woningcorporaties (AFWC) bestaat op 23 maart 2017 precies honderd jaar. Bij de leden is er nog altijd een grote behoefte om nauw met elkaar samen te werken. De Federatie ziet de komende jaren ook een belangrijke rol weggelegd in het betaalbaar houden van wonen in de stad, legt Federatie-directeur Egbert de Vries uit. 

Lees meer >


Kick off bijeenkomst Jubileumjaar 23 maart 2017

Wij organiseren voor onze relaties een informele kick-off van het Jubileumjaar op donderdag 23 maart a.s. in Museum Het Schip. 

Adres: Oostzaanstraat 45, 2013 WG Amsterdam.


Jaarmeeting AFWC maandag 19 juni 2017

De jaarlijkse bijeenkomst van de AFWC maakt dit jaar onderdeel uit van het International Social Housing Festival. Op maandag 19 juni organiseren we een bijeenkomst waar we de stand van zaken van de sociale woningbouw in Amsterdam vergelijken met die in andere Europese steden, zoals Berlijn, Parijs, Wenen en Kopenhagen. Uiteraard doen we dat samen met vertegenwoordigers van volkshuisvestingsorganisaties in die steden. 

Vanwege het internationaal publiek zal de voertaal Engels zijn. 

Meer informatie over het programma en een aanmeldmogelijkheid volgt medio april op deze site. Overzicht jubileumactiviteiten

De Federatie staat op verschillende momenten dit jaar stil bij het 100-jarig bestaan.

Bekijk het overzicht >

 

 

Deel deze pagina