Werken of afstuderen bij de AFWC

Vacature beleidsadviseur stedelijke vernieuwing (tijdelijk, 16 uur per week)

 De AFWC is de belangenbehartiger voor de Amsterdamse woningcorporaties en ons team bestaat uit ongeveer 15 medewerkers. Door een verschuiving in de taakverdeling hebben we een vacature voor een deeltijd Beleidsadviseur Stedelijke Vernieuwing voor een periode van vooralsnog 1 jaar, met een optie voor verlenging.

Rol

De beleidsadviseur Stedelijke Vernieuwing is een verbinder tussen de corporaties onderling en tussen de corporaties, de gemeente en vertegenwoordigers van huurders.

Met het uitvoeren van deze opdracht stel je de corporaties in staat om de agenda op het gebied van stedelijke vernieuwing uit te voeren. Hiertoe schep je samen met je samenwerkingspartners randvoorwaarden en coördineer je de herhuisvesting van huurders die vanwege stedelijke vernieuwing urgentie hebben.

Wat ga je doen? 

Je organiseert overleg, je onderzoekt waar verbetering haalbaar is en zet onderwerpen op de kaart. Je hebt een actieve bijdrage in het overleg en spreekt de samenwerkingspartners aan op hun rol en verantwoordelijkheid.

Concreet betekent dit bijvoorbeeld het scheppen van randvoorwaarden, zoals organiseren dat er nieuwe kaderafspraken tot stand komen (de afspraken rond vernieuwing en verbetering), waardoor renovatieprojecten soepel verlopen. Je kunt ook denken aan het coördineren van het proces rond herhuisvesting, zodat er ook letterlijk ruimte komt om te schuiven in projecten.

Wat bieden wij?

Werken bij de AFWC betekent bijdragen aan een leefbare stad. Met ons betrokken en gezellige team van professionals is het fijn samenwerken. Het is een interessante en uitdagende opdracht die je voor een groot deel zelf kunt vormgeven. Je werkplek is in ons prettige kantoor in Nieuw-West.

Dienstverband 

We nodigen vooral medewerkers van de corporaties uit hun interesse kenbaar te maken.

Het gaat om een opdracht van gemiddeld 16 uur per week, voor minimaal een jaar. Detachering vanuit je eigen corporatie behoort tot de mogelijkheden. Werktijden en andere arbeidsvoorwaarden zijn in overleg.

Wil je meer informatie?

We organiseren een informatiebijeenkomst op donderdag 18 oktober van 16:00 – 17:30 uur op het kantoor van de AFWC aan de Derkinderenstraat 20.

De bedoeling is om geïnteresseerden dan wat meer te vertellen over het team, de portefeuille, de projecten en het werk. Het is een moment om te kijken of het iets voor je is en om je interesse kenbaar te maken.

Wil je erbij zijn of wil je meer weten, meld je dan bij Cathelijn Groot via email (grootafwcnl) of WhatsApp (06-5322 8956).

Deel deze pagina