Geen objecten gevonden

Vacature adviseur Vastgoed en Wonen voor 32/36 uur per week

Publicatiedatum: 23-09-2022

Vind je het leuk om de belangen te behartigen van de gezamenlijke woningcorporaties, kun je daarbij de onderlinge samenwerking bevorderen en ben je graag verantwoordelijk voor je eigen netwerken, dan is deze baan je op het lijf geschreven.

 

Adviseur vastgoed en wonen

32-36 uur per week
Een bevlogen adviseur die graag het verschil maakt.

De Amsterdamse Federatie van Woningcorporaties is op zoek naar een adviseur Vastgoed en Wonen. Vind je het leuk om de belangen te behartigen van de gezamenlijke woningcorporaties, kun je daarbij de onderlinge samenwerking bevorderen en ben je graag verantwoordelijk voor je eigen netwerken, dan is deze baan je op het lijf geschreven.

Wie zijn wij?
De Amsterdamse Federatie van Woningcorporaties (AFWC) is sinds 1917 het samenwerkingsverband van negen woningcorporaties die samen zo’n 190.000 woningen in Amsterdam beheren. De federatie behartigt de belangen van haar leden, organiseert netwerken en andere vormen van samenwerking tussen de leden en verzamelt en deelt kennis over de volkshuisvesting in Amsterdam. De AFWC is daarnaast actief voor het regionale corporatieplatform PWNR. Het bureau houdt kantoor in Amsterdam, vlakbij station Lelylaan.
De Amsterdamse corporaties willen bijdragen aan goed en betaalbaar wonen in Amsterdam. Mensen met een laag inkomen vormen onze primaire doelgroep. Wij werken aan betaalbare en kwalitatief goede sociale huurwoningen. Samen met gemeente en maatschappelijke partners werken we ook aan leefbaarheid in de buurten, aan voorzieningen voor wonen en zorg en het huisvesten van kwetsbare doelgroepen.

Wat ga je doen?
De werkzaamheden van de adviseur vastgoed en wonen zijn divers. Je zal je onder meer bezighouden met de netwerken Financieel Economische Zaken, Technisch Beheer, Woningkwaliteit en Verkoop, waar jouw financiële en technische kennis van vastgoed en de corporatiesector een belangrijke rol zal spelen.
Verder zal in overleg gekeken worden welke andere thema’s op het terrein van wonen goed binnen jouw portefeuille passen.
Je rol bestaat uit het bevorderen van de samenwerking tussen corporaties onderling en met andere partijen, zoals de gemeente en huurdersorganisaties. Je bent aanspreekpunt voor de corporaties en je treedt op als vertegenwoordiger en belangenbehartiger namens de corporaties. Je organiseert netwerkbijeenkomsten en zit deze regelmatig ook voor.

Wat neem je mee?

  • Financiële kennis vastgoed en corporatiesector of bereid dit te leren
  • Technisch inzicht in de kwaliteit van sociale huurwoningen of bereid dit te leren
  • Een vlotte pen
  • Relationeel en politiek sensitief
  • Zeer zelfstandig
  • Denken in kansen en mogelijkheden
  • HBO of WO werk en denkniveau

Wat bieden wij?
Een enorme kans om kennis te maken met alle facetten van het wonen. Je kan invloed uitoefenen op een van de meest politiek gevoelige onderwerpen in de stad. Je bouwt een groot netwerk op. Daarnaast kom je in een fijn team van circa 20 collega’s terecht.

De looptijd van de functie is in principe één jaar, met uitzicht op verlenging. Je treedt in dienst bij de Amsterdamse Federatie van Woningcorporaties (AFWC) en werkt samen met en rapporteert aan de directeur van de AFWC.
De functie is gewaardeerd in schaal K en de CAO van woningcorporaties is van toepassing. Een jaarlijks opleidingsbudget is één van de arbeidsvoorwaarden.
Startdatum: liefst zo spoedig mogelijk.
De functie is op basis van 32 of 36 uur.

 

 

Geïnteresseerd?
Ben je enthousiast en wil je reageren, dan ontvangen we graag je cv en motivatiebrief uiterlijk maandag 03 oktober gericht aan de directeur Anne-Jo Visser per email op infoafwcnl. Voor meer informatie over de functie, kan je contact opnemen met 020-3460360. In de tweede week van oktober zijn de sollicitatiegesprekken.

 

Deel deze pagina

Deel deze pagina